Välkommen till vår butik i Falun!

I vår fysiska butik har vi ett mycket större sortiment av badrumsmöbler, duschar, toaletter m. m. än i webbutiken. Välkommen hit!

 

Butiken

I vår butik finns utställningar med badrumsmöbler, duschväggar, duschkabiner, blandare, fritidstoaletter, värmpumpar, varmvattenberedare och annat som hör vår bransch till.

Vi har även ett stort lager med VVS-produkter för både proffs och hemmafixare. I butiken finns ett stort sortiment av tillbehör för badrummet som till exempel badrumsmattor, duschdraperier, tvålpumpar, lyxig frotté, tvålar och flaskor för parfym.

Vi har VVS-montör ute på fältet som utför alla inom branschen förekommande arbeten; nyinstallationer, service, montering av badrumsmöbler osv.

Vi har även en montör inne i butiken för att svara på frågor och funderingar som kunder har.

 

Vi är ett auktoriserat Säker Vatten VVS-företag.

 

Våra tjänster

  • Installation: Allt vi säljer kan vi installera! Du kan få hjälp med montering/installation av bland annat badrumsinredning, duschar, värmesystem, golvvärme och fritidstoaletter.
  • Service: Vi utför service på alla inom branschen förekommande arbeten! Vår montör är även serviceman för fritidstoaletten Cinderella.
  • Försäljning: Vi säljer det mesta inom VVS-branschen och områden som badrum och fritidstoaletter.


ROT-avdrag

Hos oss kan du utnyttja ROT-avdraget vid Renovering, Ombyggnation eller Tillbyggnad. Vi sköter det administrativa utan handläggningsavgift.

För att kunna göra ROT-avdraget behöver vi ditt personnummer och fastighetens beteckning. Kom ihåg att säga till att du vill ha ROT-avdraget, det är ingenting som sköts automatiskt!

Vilka arbeten ger rätt till avdrag? På skatteverkets hemsida finns en lista där du kan se vad som ger rätt till ROT-avdrag och vad som inte gör det. Det är enbart arbetskostnaden som ger avdrag, inte kostnader för material, utrustning och resor.

http://www.skatteverket.se

BILDER FRÅN NÅGRA AV VÅRA BADRUMSMILJÖER


 

   

 

  

 

 

Välkommen till oss!

 

Vår adress:

Centralvägen 30

791 46 FALUN


 

Nå oss:

På telefonen: 023-343 00 

E-mail:

  • info@badochvarmebutiken.se (om du har frågor kring varor och annat som rör webbshoppen).
  • falun@bad-varme.se (om du har frågor kring lokala kampanjer, butiken i Falun eller om du vill boka jobb).